Följer upp succéposten från tidigare under våren med en till lista med att-köpa grejer till pojkvännen. Lite blandade prisklasser och både produkter jag själv redan köpt eller funderar på att lägga nästa månadslön på! Hoppas ni hittar något ni gillar.

MUJI CLEAR COSMETICS CASE

SEK 99

Varför ska min kille ha en sminkväska? Jo det ska jag tala om. Jag använder den här som necessär när jag är ute och reser, det är helt oslagbart, man slipper trassla med plastpåsar på flygplatsen och den får enkelt plats i portföljen. Den är inte superstor men killar har sällan så mycket badrumsprylar, man får ner det man behöver och man kan t.o.m. pressa ner tandborsten.

VÅRJACKA FRÅN GANT

SEK 4,000

Vintern är slut men man tenderar nästan alltid att gå runt med vinterrocken lite för länge. En tunn vårjacka är ett bra sätta att ändra på det. Den ser dessutom till att du inte har på dig samma kläder på fritiden som på jobbet vilket hjälper hjärnan att koppla av på helgen!

SMART GARDEN 9

USD 159

Jag förbeställde en sån här på Kickstarter för några månader sen. Nu är kampanjen slut men de har fått ihop tillräckligt många backers för att fortsätta sitt projekt så nu ska det förhoppningsvis bli verklighet. Åtminstone vi har problem med att de färska örterna inte klarar sig så bra hemma, förhoppningsvis råder denna bot på det.

BLÅ STRUMPOR FRÅN H&M

SEK 149 (10-pack)

Det här är det självklaraste inköpet man kan göra. Se alltid till att ha fler strumpor än du behöver och sluta köpa så fruktansvärt mycket svarta strumpor, när ska du ha dem? På begravning? Möjligen den dagen du försöker emulera Hank Moody och kutar runt med svart t-shirt och svarta sneakers. Men kom igen, allt som oftast har man blå kostym, blå jeans och inte svarta skor. Antalet blå strumpor bör åtminstone matcha antalet svarta strumpor i garderoben. Strumpor blir alltid fula efter ett tag, köp hellre fler billiga än färre av god kvalitet är för en gångs skull mitt motto.

KINDLE

Varierande kostnad mellan ca 500 och 2,500

Kindle, att vara eller icke vara? Hmm. Jag har alltid tyckt att Kindle verkar som en rätt tappad iPad. Dessutom använder jag aldrig min iPad så varför skaffa sig en till? Men jag tror man snarare ska se på sin Kindle som en vansinnigt kittad bok, eller ett helt biblotek. En kompis talade sig nyligen varm om Kindle på en middag och nu är jag nära nog att köpa en. Måste bara låta tanken marinera lite grann.

Share: