4 träningsoutfits du bara måste ha

Äntligen är våren här och sommaren är på ingång! Det innebär att vi får ta in lite nya och fräsha träningskläder i garderoben. Hur härligt är inte det? Här kommer några av mina nyinköpta plagg samt några som jag fortfarande bara går och suktar lite på att köpa 🙂 Hoppas ni kan få lite inspiration!

ESSENTIAL HOODIE OCH SHORTS FRÅN ADIDAS AV STELLA MCCARTNEY

adidas - Essentials Hoodie Cool Grey Melange/Lgh Solid Grey BQ0774adidas - Essentials Shorts Cool Grey Melange/Lgh Solid Grey S96472

SEK 1100 och 599

Varför investera i en “efter träningsoutfit”? Du och din kropp är värd att få mysa upp efter ett tungt träningspass i en härlig outift. Jag köpte den här nu senaste i London, och jag kan verkligen varmt rekommendera den. Om man känner att det här är lite det dyraste laget, då har även H&M mycket härliga efterträningskläder, som exempelvis den här tröjan som ger mig lite styrka “Run like” för 249 kr och korta träningsshorts för 179 kr.

NIKE PRO TRÄNINGSLINNE

Träningslinne Nike Pro för kvinnor

SEK 250

Jag har aldrig förstått Jacob när han säger att om han gillar en viss skjorta eller tröja från ett visst märke då kan han lika gärna köpa fler av just den skjortan i flera färger (eller samma) för att han vet att den passar honom bra. Så är det ju inte riktigt för tjejer? Eller har jag fel? Men jag måste erkänna att jag är beredd att hålla med när det kommer till träningskläder. Jag är ett stort fan av Nike pro linne, så därför har jag faktiskt den i flera färger för att göra träningen roligare!

RUN TRANSPARENT JACKA

adidas - Run Transparent Jacket White AP8439

SEK 559

När våren är här vill vi springa med lite lättare träningskläder. Om vädret är lite siså och du behöver ett skyddande lager utan att tyngas ner är en tunn och funktionsmässig löparjacka ett tips. Jag har spanat in den här jackan från Adidas som just nu är på REA btw! Ett tunnt skyddande lager som absorberar svett med en huva och tumhål när det blåser.

LÖPARSHORTS FRÅN H&M

SEK 179

Nu när det börjar bli varmare ute så är ett par löparshorts ett måste! De här shortsen från H&M är skapade i ett material som andas. Jag tycker om att de har en par inner-tights då du lätt kan ha de på gymmet när du kombinerar löpning med styrketräning utan att behöva visa rumpan för alla 🙂

Massa kramar från Mathy!

Share: