Lisa

Att få inspireras av sina nära och kära är en ynnest som jag bara älskar. Lisa Rytter, what a wonderwoman. Lisa hinner med typ allt i sin vardag. Medgrundare till sociala feedback appen Left or Right samt Sverige-chef för digitala byrån MRLVS. Massa kärlek och mys med sin fina Oscar och familj.

ATT FÅ LÄRA KÄNNA LISA

Att få ha Lisa i min omgivning är jag mycket glad över. Jag tror på riktigt inte att det finns en person som är lika genuint intresserad av att höra om ens vänners vardag och peppa i både framgångar och motgångar. Efter en brunch utan dess like i familjens Rosen-Rytter hushåll går man därifrån med en riktig energi-boost och med känslan att man kan rädda världen! Hur härligt? Förutom att Lisa har ett otroligt driv i allt hon gör, så har hon väldigt nära till skratt som gör vardagen roligare och motgångar enklare att ta sig igenom.

VAD LISA, JAG OCH PIPPI HAR GEMENSAMT

Lisa nämner i en intervju med Break-it att hon gärna hade haft möjlighet att stanna tiden, och att i ännu större utsträckning leva i nuet. Detta är också något jag dagdrömmer om att få stanna tiden och bara hinna njuta ännu mer av nuet. Det har jag också tidigare skrivit om i ett inlägg om att vara 27 år. Jag älskar mitt liv som det är, samtidigt som jag ser fram mot allt vad de kommer att erbjuda mig. Kunde inte bara 1 år typ vara 10 år? Eller varför finns inte Pippis magiska piller – jag vill aldrig bli stor!

Ser redan så mycket fram emot när vi ska få träffa Lisa och Oscar på middag på marathondagen!

Ge kärlek till varandra!

Kram!

Share: