Sommar på Gran Folies Beach Club Mallorca

Snart dags för sommar och man börjar fundera på vad man behöver för nya saker för att få ut så mycket som möjligt av sommaren. Nya underkläder, sneakers och lakan hamnar på den listan för mig men sen ska man ju dokumentera sommaren i bilder också förstås och kopplat till det hamnar övriga två köptips.

CDLP BOXER TRUNK

CDLP Boxer briefs

SEK 289

Man köper underkläder för sällan. Det är bara en dålig idé att vänta tills det är hål i de gamla innan man köper nya. Till skillnad från strumpor (i mitt tycke) är det dock värt att satsa på något bättre, de här Boxer Trunksen från CDLP är supermjuka och ändå gjorda i något funktionellt material som är otroligt luftigt. En härlig retro-vibe på hemsidan skadar inte heller. Så off you go och klicka hem ett 9-pack så kommer starten på sommaren bli mycket bättre. För den lite tokige mannen kommer de även i två andra färger.

AXEL ARIGATO CAP TOE SNEAKERS

Axel Arigato Cap Toe Sneaker

SEK 1,450

Axel Arigato behöver möjligen inte längre någon introduktion, det Göteborgsbaserade företagets sneakers syns allt oftare och känns som det nu även blivit mer poppis bland tjejer. Finns en hel uppsjö modeller och har man fri budget är det inte svårt att hitta 10 par skor man skulle vilja köpa på en gång. Jag har några par redan och häromdagen blev det ett par till, ovan är nästa på sneakerinköpslistan!

ADOBE CREATIVE CLOUD

Adobe Creative Cloud

SEK 120 per månad

Bytte nyligen från Aperture till Lightroom. En ganska jobbig process i sig men märker redan de uppenbara fördelarna med Lightroom och sammanlänkningen med creative cloud, iPhone, iPad etc. är helt magisk. Har efter lite pillande fått till en riktigt bra setup och kan varmt rekommendera vem som helst som gillar foto vända sig till Adobe. Man får både Lightroom och Photoshop för SEK 120  per månad, jag tycker det är riktigt prisvärt.

BROOKLINEN – LUXE

Brooklinen

USD 149-228

För att du är värd att ha bättre lakan, Brooklinen’s Luxe lakan har 480 trådar per kvadrattum (tc), det är mycket, jättemycket. Det finns andra saker att oroa sig över när man ska sova än dina lakan. Att de dessutom är riktigt snygga är förstås ingen nackdel. Varsågod, bättre sömn resten av livet.

APPLE IMAC

SEK >10,000

Vi köpte just en iMac 27″ Retina 5k hem. Helt larvigt häftigt. Få saker får mig materiellt upprymd på samma sätt som att packa upp en ny dator ur en låda. Det är helt magiskt. Inte lika magiskt som när man var tonåring men ändå. Även om jag varmt kan rekommendera alla som ens funderar lite på att köpa iMac att göra det för dess alla förträffligheter är det här förstås inte för alla. Jag redigerar mycket bilder och med Mathildas blogg har förstås även hon börjat med det en hel del så den här är bra för oss att ha som mellanstation. Men att köpa ny bärbar dator är även det fantastiskt värdefullt, man använder sin dator i princip varje dag i några timmar, då är det värt att ha en dator man trivs med.

Share: