5 saker till pojkvännen!

Inspirerad av Mathilda har jag blivit biten av träningsflugan och börjat springa vilket formar månadens köp-rekommendationer något. Men det ska nog finnas något matnyttigt även för den som känner mer för att ta det lugnt under sommarmånaderna!

SEALED PUGZ WIRELESS HEADPHONES

Pugz Sealed White

SEK 1,495

För träning har jag tidigare haft ett par Jay Bird trådlösa hörlurar men dessa inhandlades för 5 år sen och börjar med all rätt ge upp. Kände därför att jag behövde ge mig ut på jakt efter ett par nya och en bekant har grundat Pugz, så kändes naturligt att börja med att kolla på dessa och tog inte lång tid innan jag bestämde mig för att köpa. De synkar utmärkt med TomTom klockan nedanför så jag nu slipper ha med mig mobil ut när jag springer… och även om jag köpte de för att träna så har de snabbt seglat upp som favorithörluren när jag lämnar hemmet vad jag än ska göra. Snygga, bra ljud, lätta, magnetklippet för laddning är riktigt smidigt. En riktigt bra produkt helt enkelt som jag varmt kan rekommendera! Sommarens hörlur. Använd koden Family så får ni 50% rabatt i butiken!

TOMTOM ADVENTURER

TomTom Adventurer

SEK 2,285

GPS-klockor med pulsmätare finns det gått om och hade jag haft helt fri budget för det här inköpet ska erkännas att det hade blivit en Garmin Fenix 5X (~8,000 SEK) men helt fri budget har man ju som regel inte och den här klockan från TomTom gör allt jag behöver och den fungerar helt perfekt. Något retro är det även en MP3-spelare (!) så jag kan lägga in musik på den från datorn och strömma genom de nyinhandlade Pugzen, riktigt smidigt. Inladdning i datorn, synkning med Health-app och Strava etc. fungerar helt utmärkt. Den har dessutom skidåkningsfunktion vilket det får bli test av nästa vinter.

BURLINGTONG DERBY SHOE

Herring Shoes

£225

Det behöver inte vara just denna sko, det här är mer en shoutout till hemsidan www.herringshoes.co.uk som jag använder för alla skoinköp till jobbet. De har många av de stora klassiska skomärkena och ett eget märke som är riktigt bra. Leveransen kommer alltid toksnabbt och de är väldigt enkla att ha att göra med om något går fel.

DAVEK TRAVELER PARAPLY

Davek Traveler Paraply

£ 89

Jag köpte det här paraplyet från Davek för ett par år sen och det kan kanske framstå onödigt att lägga 1,000 kronor på ett litet paraply men det är det inte. Det har den perfekta storleken och får plats i min portfölj på höjden vilket lämnar utrymme till annat, är man med på att ha det liggandes i portföljen har de en annan variant som är lite mer rejäl som heter Solo. Men som devisen brukar gå med kamerainköp och storlek – en bra kamera är den kameran man har med – så är det samma sak med ett paraply, hellre ha ett litet paraply som alltid är med än ett stort paraply som bara får följa med om det vräker ner när man går hemifrån. Kvalitén på Davek är också magisk, trots en ganska avancerad pop-up funktion med mycket rörliga delar är paraplyet som oförstörbart.

MARE NOSTRUM ACCIAIO

Officine Panerai Pam716 Mare Nostrum

SEK ~100,000

Kanske inte så mycket ett köptips som dreglande över klocka jag hade velat ha på armen i sommar. Sportig och klassisk på en gång. Antagligen inte den klockan jag köpt om jag hade 100,000 SEK att lägga på en klocka men just nu inför sommaren hade det varit ett härligt tillskott. Panerai har länge levererat klockar till Italienska flottan och Mare Nostrum har funnits som prototyp sedan 1953 men togs först upp i produktion 1993 då man gjorde 500 exemplar och nu tas de upp i produktion igen i en limiterad upplaga.

Share: