Varje gång jag är i Palma så blir jag nykär i staden, det finns så mycket häftiga små torg och gränder att gå igenom att det pirrar i magen bara av tanken att få komma tillbaka nästa vecka! Bra restauranger är det verkligen ingen brist på men var tar man en drink innan middagen i sommar? Det finns förstås en uppsjö av olika alternativ men något som alltid lockar är en takbar och det finns några riktigt bra alternativ. Lugna, mysiga och med goda drinkar! Hotel Tres och Puro Hotel har bägge trevliga takbarer men mina två favoriter är Sant Francescs takbar och Can Alomar. Sant Francesc har också en helt fantastisk restaurang som är i markplan och väl värd ett besök. Can Alomars restaurang har jag inte testat men den ligger precis bredvid takbaren på en liknande hylla och ser ut som den skulle vara väldigt trevlig att äta middag på.

Bilden ovan är från Hotel Sant Francesc och nedan från Can Alomar där man sitter bland träden som står nere på Passeig Del Born.

Hoppas vi ses där i sommar!

 

Share: