Pannkaksfrukost

Samsung har kleptat Mathildas idé! Men de har gjort det ganska bra om än lite dyrt. Utöver det hittar du skor för arbetsplats och fritid samt lite gott höstvin och hur du garanterat får till en pannkaksfrukost under hösten!

MORJAS MAILLARD

Morjas Maillard

EUR 189

Att ha ett par riktigt snygga skor att starta hösten med efter sommaren gör det garanterat roligare att gå till jobbet igen. Morjas är ett svenskt företag med rötter i Spanien som gör riktigt snygga skor till rätt prisnivå. In och köp!

NIKE VAPORFLY 4%

SEK 2,500

Ett par vansinnigt bra löparskor behöver alla för att komma igång igen efter sommaren. Vaporfly 4% designades för att Eliud Kipchoge skulle försöka springa Marathon under 2 timmar – en helt sjuk tid och som han tyvärr inte i slutändan lyckades med när det väl var dags – han missade med 25 sekunder. Men skon är det absolut senaste inom löpning och är väl värd ett köp för den initierade löparen, mina är på väg på posten!

SAMSUNG 55″ THE FRAME

Samsung the frame

SEK 22,000

Den här är felprisad. Alldeles för dyr i mitt tycke men oj så snygg. Tavlan i mitten är en TV där du kan byta vad du vill titta på. När den här kryper ned lite i pris om något år eller så är det nog inte omöjligt att det blir ett köp. Mathy hade den här idén för länge sen och vi har ganska länge pratat om att göra PRECIS det Samsung här har gjort men vi fick aldrig riktigt ändan ur vagnen.

ALUMINIUM CREPESLAGG 24 CM – LE CREUSET

SEK 589

Man får inte vara dum, vill man att pojkvännen ska upp på lördag morgon och göra en pannkaksfrukost så kan man ge honom en knuff i baken genom att köpa Le Creusets crepe-stekpanna – eller ännu hellre två stycken så man kan göra pannkakor i högre tempo!

CHATEAU BOUSCASSÉ

Chateau Bouscasse

SEK 129

Den här hösten är det dags att bryta igenom 100-kronor spärren när man köper hem rödvin. Det är bättre att alltid ta den billigaste flaskan man kan hitta på restaurang och sen lägga differensen i en köp hem kassa så får man mycket mer vin för pengarna! Köp Cahteau Bouscassé nu och drick när du vill. Den peakar antagligen först om några år men är god redan nu. Passar perfekt till en chili om ni har gjort långkok eller en bra bit kött. Höstigt, mustigt och riktigt gott! Finns en viss strävhet i så ifall ni föredrar väldigt lena viner är kanske inte detta riktigt rätt men man får väldigt mycket vin för pengarna. Dessutom en trevlig flaska att ha på bordet tycker jag!

Share: