Josse och Victor

Vilken magisk start på hösten, och vilket fint slut på sommaren! I fredags inleddes bröllopshelgen för Josse och Victor och den kunde inte blivit bättre!

TACOS OCH DRINKS VID SMÅDALARÖS VACKRA KVARN

På fredagen checkade vi in på Smådalarö Gård – supermysigt hotell som ligger nere vid vattnet med en vacker utsikt. Sedan fick vi följa marschallerna som ledde oss upp till toppen av ett berg där Josse och Victor hälsade oss välkomna uppe vid Smådalarös kvarn. Jag har aldrig ätit tacos på en bättre plats än denna. Och det var de fler av gästerna som tyckte, ställde man sig i kö då passade man på att ta 3-4 tacos på en och samma gång (eller var det bara jag?) hehe.

Så vackert att få se sin underbara vän vara så lycklig tillsammans med sin Victor.

SMÅDALARÖ KYRKA OCH BÅTTUR TILL FAMILJEN DRACKES MAGISKA PLATS

Att få se Josse och Victor framme vid altaret var fantastiskt. Finns inga ord som kan beskriva lyckan mellan brudparet där och då. Tycker det är så fint med bröllop att man som vän och familj får vara med när ett brudpar ska lova varandra livet. Det är ett så vackert ögonblick, så det är svårt att hålla tillbaka tårarna!

Att familjen Dracke tar emot oss alla på deras fina skärgårdsidyll är otroligt fint av familjen.

Tack Josse och Victor för att jag och Jacob fick vara med och fira er kärlek <3 <3 <3

Alex och Jacob inleder helgen på Smådalarö Gård!

Alex och Jacob

Mot Smådalarö kvarn och framförallt mot brudparet Josse och Victor!Mot Smådalarö kvarn

Tre brunetter redo för fest!Mathy, Lovisa, Rompis!Alex och Rompis!Ni två <3Josse och Victor Josse och Victor Josse och Victor  Lovisa, Rompis, Mathy!Josse och Victor Josse och Victor

Tittut!Söta Lovisa! Olga och Lave Fina Rompis!

Behind the scenes 😉

Min älskling!Mathy och JacobJosse och Victor Vackra DelaraSmåDalarö SmåDalarö SmåDalarö SmåDalarö Cammi

Share: