Efter lite längre uppehåll än vanligt kommer här lite presenttips till pojkvännen inför höst och vinter!

RIMOWA TOPAS STEALTH MULTIWHEEL ELECTRONIC TAG

Topas Stealth Electronic Tag

SEK ~9,000

Rimowa har sen länge varit en av de främsta tillverkarna av reseväskor på hjul. Ska någon köpa nytt kabinbagage är en Rimowa verkligen värd att utvärdera. Jag har både en som kabinbagage och en större för längre resor, bägge svarta i Polykarbonat. Den här väskan är i Rimowas mer exklusiva series, Topas Stealth, som är gjord i Aluminium men som också därmed i lite större utsträckning kommer synas att den varit ute och rest på gott och ont. Det coola är förstås dock inte materialet i väskan utan den inbyggda elektroniska bag-taggen så du slipper stå vid automaterna på Arlanda som en fumlig zombie klockan 06:12 en lördagsmorgon när du bara vill in och sätta dig i planet och sova. Istället kan du enkelt masa dig fram till bagage-drop bandet lämna väskan och mentalt förbereda dig för skrikandes barn i security-kön.

SLIPSHÄNGARE

Slipshängare

SEK 199

Jag hade inget vettigt sätt att förvara min slipsar hemma. De används inte heller så ofta men när det väl ska användas är det kul om de är snygga! Köp en slipshängare, tar inte upp någon plats, kostar inte särskilt mycket och gör hela skillnaden.

 

CHURCH’S SHOEHORN

Church Skohorn

EUR 60

Tjejer fattar sällan killars obsession med att ha ett skohorn på plats. Sen finns det förstås även killar som inte har förstått vikten av ett skohorn utan istället ger sig själv en vuxen variant på tusen nålar genom att proppa ner ett finger i skon och pressa blod ut i spetsen tills det når bristningsgränsen. Sen har vi gruppen som förstått vikten av ett skohorn och har ett bra skohorn hemma. Den här skohornet är för dem. Det här skohornet är nämligen till för att få följa med. Då och då hamnar man i situationer när man måste ta av sig skorna och inte är hemma. Det borde inte vara så men det är så. Då är det här perfekt att plocka fram när skorna ska på igen, det är till för att läggas i väskan eller portföljen och inte tänka på det förrän det är dags att användas. Användaren kommer då vara dig evigt tacksam och samtidigt lite nöjd med att få visa sina goda smak med att ha ett racinggrönt skohorn från Church’s.

ETTINGER VALET TRAY

Ettinger Valet Tray

SEK ~1,000

Var ska man lägga nycklar, plånbok, klocka och mobil när man går och lägger sig? Jo det finns en plats för det – ett Valet Tray. Det kommer i många utformningar men jag tycker den här från Ettinger är perfekt. Exklusiv utan att vara superdyr, kan packas platt och tas med på resan. Finns också i flera färger för den som vill våga lite mer, blå är t.ex. riktigt snygg!

STERLING SILVER REVERSIBLE TURNBULL & ASSER STUDS

Tturnbull&Asser Studs

EUR 180

Det här är kanske inget man köper i tisdagspresent men inför den där gången man ska ha smoking på sitt bröllop eller 30-årsdag är det här helt perfekt. Det enda kruxet, presenten måste förstås komma innan själva eventet. Man kan vända dessa åt två håll och alltså antingen ha vita eller svarta och det finns även matchande manschettknappar som även de är reversibla. Riktigt riktigt snygga och något man behåller resten av livet då smoking inte används allt för ofta. Watch out, alla smokingskjortor är inte gjorda för studs så det kan krävas ytterligare en present för att lösa det lilla problemet. Eton har ofta bra alternativ!

Share: