Jacob på Ljusterö

Julen närmar sig, det är mörkt ute och man tycker lite allmänt synd om sig själv för att det är 6 månader till nästa gång man vaknar och tänker: vilken fin morgon. Perfekta tillfället att spana efter lite prylar. Snart kanske det får bli en special med allt vi köpt till knodden också…

BJÖRNTRÖJA FRÅN RALPH LAUREN

Pola Ralph Lauren

SEK ~2,400

Ralph lauren har en skön retro-serie med tröjor med björnar som gör diverse olika saker. Jag köpte en annan förra året som var stickad, man använder den inte så ofta men varje gång man gör det känns det lite kul. Man ska ha några unika plagg man kan plocka fram ibland när man känner sig lite busig!

 

TAVLA FRÅN YELLOWKORNER

YellowKorner

Från SEK ~1,080

Våga beställa en tavla i färg och med vit skuggspaltsram! Så snyggt. Den här tavlan av schweizaren Sandra Gämperle. Aaron Slim har några helt vansinnigt snygga tavlar på coola retromiljöer som är värda att titta på också.

 

ORAL B ELTANDBORSTE

Oralbgenius9000

Från SEK ~1,000

En eltandborste blir alla glada för, inte minst tänderna och tandläkaren. Ja eller tandläkaren blir väl möjligen missnöjd för att affärerna går nedåt men det finns alltid någon pensionär att ta hand om ifall du inte kommer dit.

 

SINGLE MALT WHISKY FRÅN ISLAY

Lagavulin 16

SEK 619

Med det formidabla numret 400 på bolis så är det enkelt att hitta den här fantastiska whiskyn. 619 kan kännas lite mycket för en flaska whisky men för de allra flesta räcker den här flaskan ganska länge. Den är bestämd och det räcker ofta med 3-4 cl per gång, man njuter med små små sippar.

 

BOSE QC30

Bose QC30

SEK 3,200

Möjligen ett tips som kommer väl sent men ändå inte så sent att hörlurarna har prissänkt ännu vilket då möjligen gör det ännu värre. Men vilka fantastiska hörlurar. Köpte dessa nyligen då mina gamla Bose QC 20 trådbundna började vittra sönder. Redan har jag fått en otrolig uppskattning för den här hörluren, superskönt att slippa trasslet med sladdar på flyget och väldigt mycket smidigare än ett par stora hörlurar. Active noise canceling gör flygande till en helt annan upplevelse.

Share: