Cammi på Stockholm Brunch Club

I lördags så träffade jag upp Cammi på Stockholm Brunch Club på Dalagatan och körde en second breakfast, en ganska stor och mumsig sådan. Det började först med en liten förvirring när jag skriver till Cammi och säger att jag är här och samtidigt skriver Cammi att hon är där. Och efter några förvirrande frågor fram och tillbaka så inser vi att Cammi är på Greasy Spoon på Hagagatan istället. Men som tur var hade hon cykeln så efter några minuter var vi på samma brunchställe och vid samma bord 😉

Väldigt mysigt med lite kvalitetstid, och bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Och äta pannkakor och annat gott!

SMYGDE IGÅNG FIRANDET AV JACOB

Då Jacob var i Köpenhamn fredag till lördag eftermiddag och skulle på vinkurs hela söndagen, så tänkte vi att vi skulle fira hans födelsedag redan lite under lördagen trots att hans födelsedag inte var förens på söndagen. Men vi körde en liten mysig hemmamiddag med fisktacos! Mums!

Det blev en tidig födelsedagsfrukost då Jacob behövde åka hemifrån redan vid niotiden för att hinna till vinkursen. Så det dukades upp med god frukost och lite födelsedagspaket och gott kaffe.  Men kort efter han lämnade så tog jag mig ut i det ruggiga vädret för att möta upp en av mina löparkunder för att köra ett tufft backträningspass i Vanadisparken. Så grymt jobbat! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av det passet imorgon så att de som känner sig sugna kan ta sig ut innan snön faller och köra ett bra pass ute i naturen 🙂

Stockholm Brunch Club Stockholm Brunch Club Jordärtsskockssoppa

Share: