Relationen mellan pappa och dotter

Det har varit mysiga dagar på landet, med mycket god mat och mys med den lilla familjemedlemmen.  Det var rätt ruggigt och kallt ute, så vi höll oss mestadels inomhus i värmen. Jag kom iväg på två promenader och så fick Jacob ta hand om Juni under tiden. Speciellt, att för första gången vara “själv” utan Juni, även om det bara var under en kortare stund.

Ljusterö familjemys Ljusterö familjemys Ljusterö familjemys Ljusterö familjemys Ljusterö familjemys Ljusterö familjemys Ljusterö familjemys

RELATIONEN MELLAN PAPPA OCH DOTTER VÄXER FRAM

Det är väldigt speciellt att få se hur bandet mellan Juni och Jacob växer fram. Det är mysigt att bara se hur Jacob tittar på Juni och hur mycket kärlek det finns där emellan. Om Juni behöver tröstas så har jag ju mitt magiska vapen (mat!), men Jacob behöver vara mer kreativ i att finna sätt att få Juni glad! Jag måste säga att Jacob gör ett väldigt bra jobb. Han har hittat flera knep, alltifrån från en “skuttande-dans” till högläsning om vin. För er som inte vet, så går Jacob en sommelierutbildning vid sidan av jobbet, och det är snart dags för examenstenta, så Juni och jag försöker hjälpa till på det sätt vi kan 😉

Ljusterö familjemys Ljusterö familjemys

BRÖLLOPSPLANERING, CHAMPANGE OCH MYS

Vi passade på att ta tag lite i vår bröllopsplanering igen samtidigt som vi njöt av ett glas bubbel. Mmm, måste erkänna att det har jag sett framemot att få avnjuta tillsammans med en ostbricka och lite chips till. 

Ljusterö familjemys

Share: