Masterclass med Thomas Keller

Jag och Jacob har signat upp oss på Masterclass, som erbjuder onlinekurser av stora namn inom fotografi, mat, skådespeleri, business och massa andra områden. Det är ett väldigt kul och effektivt sätt att lära sig något nytt eller fördjupa sig i ett redan befintligt intresse som ligger varmt om hjärtat! In och kika här vettja 🙂

THOMAS KELLNER OCH MATLAGNING

Just nu går jag och Jacob en kurs inom matlagning, som hålls av Thomas Keller som är ett stort namn inom restaurangbranschen. Han har vunnit många fina priser och hans restauranger är ständiga vinnare i den årliga listan över världens 50 bästa restauranger.

JAG OCH JACOB SKA BLI MÄSTERKOCKAR

Eller rättare sagt, Jacob kommer bli mästerkock, och jag kommer gå från “underhållare i köket” till en god resurs om kommer få ta mer och mer ansvar 😉

IDAG PÅ ALLA HJÄRTANS-DAG FÅR JAG VÄLJA!

Thomas Kellers lektioner är uppbyggda kring tekniker snarare än recept. Dvs du får lära dig hur du på bästa sätt ska servera tomater för att få ut så mycket smak som möjligt eller hur du ska koka sparris. Sedan kan du själv välja vilken rätt du vill göra kring dessa tekniker du lärt dig. Här om veckan lärde vi oss just hur du på bästa sätt ska tillaga tomater, och trot eller ej, det var inte bara att hacka dem och lägga i en skål.

Idag får jag önska vad vi ska äta och de kommer bli min favorit, en god chevré toast till förrätt och en köttbit med egen sötpotatispuré med en god tomatsallad till varmrätt.

Masterclass Thomas Keller

NUMERA ÄR VI TRE VID MIDDAGSBODET! MYSPYS!

 Masterclass Thomas Keller

Share: