Att starta eget under mammaledigheten

…jag har sagt upp mig från Espresso House. De senaste dryga två åren på Espresso House har varit otroligt lärorika och spännande på alla sätt och vis. Jag har haft fantastiska kollegor och roliga arbetsområden. Espresso House är verkligen ett företag där om du är driven och vill ha många bollar i luften och tycker om att uppmanas inom och utanför din komfort zon, är helt rätt för dig.

Det har varit otroligt spännande att få driva ett av Nordens största lojalitetsprogram. Och hela tiden tänka hur kan jag tillsammans med mitt team få våra gäster att få den absolut bästa gästupplevelsen i våra digitala kanaler. Ett av de större och mycket lärorika projekten har också varit att sätta upp Espresso House alldeles egna webshop.

Jag kommer utan tvekan sakna mitt marknads- och produktteam och framförallt en person på etablering också, du vet vem du är 😉

VAD SKA JAG GÖRA NU?

Jo, det ska jag berätta för er. Jag har sagt upp mig för att att helhjärtat gå min alldeles egna väg, och att våga följa min dröm att starta eget. Det känns helt rätt i tiden att våga satsa, våga släppa den säkra och väldigt trygga vägen framåt. Mycket tack vare min underbara familj, Jacob och Juni, som uttryckligen står bakom mig till 100% som jag känner att jag vågar.

Nu undrar ni säkert vad det är jag ska hålla på med? Det lovar jag att berätta, och jag lovar att hålla er uppdaterade kring de utmaningar och problemställningar som dyker upp längs med vägen 🙂

Just nu är jag väldigt pirrig och lite för taggad för att ens sitta ner. Måste låta det här beslutet sjunka ner lite… Jag hoppas ni mår toppen och att ni har fått en härlig start på veckan. 🙂 🙂 🙂

Kramar

Mathy

Att starta eget under mammaledigheten

Share: