Min underbara vän Romina inspirerade mig när hon bestämde sig för att minimera sin klädkonsumtion under 2018. Jag kände direkt hur att jag ville ändra min klädkonsumtion och shoppa mindre på totalen, och endast köpa det jag behöver (… eller verkligen vill ha). 2017 fick jag guldbonus på H&M, och det fick mig att tänka till lite…Älskar H&M, och de har väldigt mycket fint, men jag har absolut inte behövt allting jag har köpt. Med detta så har jag so far handlat mindre kläder 2018. Bra va?

MIN FAVORIT BUTIK PÅ MALLORCA, UTERQUE

Varje gång jag är inne i Palma besöker jag Uterque. Jag bara älskar deras kläder. Den enda shopping jag mer eller mindre har gjort i år har varit härifrån. I våras köpte jag två stycken läderbyxor, ett par svarta och vita, som jag använder väldigt mycket. (Inlägg från i Påskas).

Här om veckan när vi besökte Uterque,  fastnade jag verkligen för den här jackan, så hade den till och med på mig under tiden jag gick runt i butiken, men den va lite för dyr och jag behövde den dessvärre inte (suck!) så det blev ingen shopping. Men jag och jackan fick en härlig liten stund iallafall 😉

puss! <3

Mathy

Minen när man inser att det är dags att lämna butiken och därmed jackan…

Uterque Palma

hehe, japp det här är jag och jackan som går runt i butiken…. Uterque Palma

 

Share: