Imorse när Ebba berättade att hon hämtar upp mig om 30 minuter och jag fortfarande satt i pyjamas, vörtbrödmackan i högsta hugg och tittade ut på lite snöblandat regn tänkte jag först, brr det här kommer bli lite kallt och jobbigt. MEN så fort jag stod ute vid porten och väntade på att Ebbson skulle komma blev jag nästan alldeles pirrig i kroppen och tänkte hur kul vi ska ha det, haha. 

Ibland kan det kännas lite motigt precis innan träning, och speciellt när de är lite ruggigt ute,  men känslan så fort man mer eller mindre har satt på mig träningskläderna så bara älskar man det. Eller är det bara jag?

Vi sprang ett varv i Hagaparken och flamsade lite samtidigt, då kan löpningen inte bli så mycket bättre. 

Nu ska det byggas pepparkakshus! Kanske lite sent, men vi har ju varit på Mallorca hela hösten och då kändes det inte så relevant med pepparkakshus. Får se om det finns några non-stop kvar tills jag ska göra dekorationen, för det är ju bara så himla gott att små mumsa lite.

puss och kram!

Mathy

 

Share: