JUNIPER

Om några dagar har JUNIPERs pre launch sida varit live i en månad (jääj), och det måste jag säga är bara det en liten men viktig milstolpe!

Det har varit en väldigt spännande höst, med mycket diskussion och research och jobb med JUNIPER som varumärke. Mitt mål med JUNIPER är att skapa de absolut bästa sängkläderna som går att föreställa sig, utan några kompromisser och samtidigt kunna sälja dem till ett pris som är rimligt och reflekterar materialet och hantverket som går in i produkten. Vidare har det varit minst lika viktigt att tänka igenom hur vi på bästa sätt skapar rätt tonalitet och support till våra kunder. Var ska vi finnas och hur kan vi se till att vi svarar direkt om någon kund har någon fråga eller fundering.

Det jag personligen kan tycka är det fina med att starta eget är att den ena dagen kan kännas mindre produktivt och ibland till och med kännas att man tar något kliv tillbaka. Så kan man med största sannolikhet få en mycket mer produktiv dag därpå. Och det är det som ger mig styrka och driv att jobba vidare! Någon som känner igen sig? 🙂

FINANSIELLT STÖD AV ALMI

Tidigare under hösten hade jag en intervju med Almi, där jag både fick presentera mig själv och förstås berätta iden bakom JUNIPER. Då jag och min familj befann oss på Mallorca fick vi göra intervjun över telefon och delade dokument. Jag blir glad att de trodde på vår ide, och gav oss lån, dock bundet till några krav relaterat till bland annat första månadens försäljning.

PRODUKTIONEN ÄR I FULL GÅNG

Produkterna som JUNIPER nu erbjuder är resultatet efter otaliga prototyprundor och funderade över varenda detalj och jag tycker själv att vi skapat något som är helt fantastiskt.

De kommer dock aldrig vara helt färdiga, vi kommer vara otroligt lyhörda och försöka förstå vad våra kunder önskar hade kunnat vara annorlunda och göra små förändringar allteftersom. Vad vi däremot inte kommer göra är att dra ned på kvaliteten till fördel för att spara pengar, vi tror istället på att skapa en produkt vi kan vara stolta över, en produkt vi själva vill använda hellre än någon annan produkt som finns, och som förhoppningsvis kan hjälpa många människor att sova bättre! Besök gärna JUNIPERs hemsida här. 

SPÄNNANDE MÖTEN MED SPÄNNANDE PERSONER

Kan inte berätta så mycket nu, men vi har några spännande saker på gång som jag hoppas kunna få berätta mer om snart! 😉

Kramar Mathilda

Share: