Mhares Sea Club

Nytt ställe som jag tycker är helt magiskt. Det är superlugnt, rimligt bra service och god mat. Ta gärna sängar ut mot vattnet så kan ni ligga och titta på yachterna som glider förbi. Det ligger öster om Palma så för oss blir det nästan en timmes bilfärd hit från Port Andratx, men det är värt det!

Inlägg: Mhares Sea Club – Ganska Så nice!

Mhares Beach Club

Mhares Beach Club

 

Puro Beach Palma

Ligger väldigt fint till, med steniga klippor som omringar beach cluben. Du kan bada i havet men det finns en pool som de flesta gästerna använder. Be om sängar nere vid poolområdet snarare än uppe på taket. Mycket mysigare! Jag tycker lunchen här är väldigt bra och jag brukar be om att få ett bord vid kanten, då du har havet bakom dig som tillsammans med den vita inridningen på beach cluben gifter sig så fint! Tips, deras fisk taco är riktigt mumsig!

Inlägg: Kommer snart!

Puro Beach Palma

Puro Beach Palma

 

Gran Folies Beach Club

Gran Folies Beach Club i Cala Lamp precis bredvid Port Andratx har alltid varit mitt och Jacobs “go-to”-ställe då det bara ligger 5 minuter med bil från oss. Dit åker du för att få bada i det fina turkosa havet. Gran Folies koncept tycker jag är svårt att sätta ord på, det är mer platsen som skapar beach cluben. Maten är helt ok, servicen är verkligen inte bra, så ska du hit måste ha lite lugn i kroppen och tänka manana manana! 😉

PS. Det har blivit väldigt populärt bland svenskar de senaste 2-3 åren så det gäller att antingen boka sängar innan semestern (lite finare sängar) eller vara där tidigt för att få de sängar som ej går att boka och de är heller inte lika dyra, kl 10 öppnar det. Men man kan också finna en plats på klipporna om man så önskar 🙂

Inlägg: Kommer snart!

Gran Folies Beach Club

Gran Folies Beach Club

 

Roxy Beach Club

Roxy Beach Club i Puerto Portals, är Mallorcas bästa after-sun häng! Ni som älskar att ta den där ölen i solen efter ett bra åk i skidbacken kommer älska det här stället! Ta dig hit på eftermiddagen runt 4-5 för att dricka kall öl och Sangrias. Om du kommer med bil kan du parkera nere i hamnen och sedan promenera bort längs med stranden och det är svårt att missa den lilla beach cluben på de klippiga berget! Det är väldigt litet, vilket gör det genuint och mysigt fast på ett lite mer party sätt 🙂

Roxy Beach Club

Roxy Beach Club

 

Nikki Beach

Mallorcas enda riktiga party Beach Club belägen precis utanför eller i utkanten av Magaluf (!). Hit går man för att ha kul och med fördel utan egen bil då man ofta tenderar att dricka något glas för mycket under dagen. Ska man maxa dagen kör man både sängar vid poolen och lunchbord. Kom vid 11.30 eller så och ta det lugnt vid poolen en timme, då är det fortfarande superlugnt, vid 12.30 sätter ni er och äter lunch och påbörjar dagsfesten och sen rör ni er ner tillbaka till poolen efteråt. För större sällskap finns det bord närmare poolen som är trevligt och man kan oftast argumentera sig ur att beställa de dyra champagne-flaskorna som de förespråkar att man måste beställa vid bordsbokning vid poolen.

Söndagar är bra hela sommaren och sen finns det vissa tema-dagar man kan hitta på hemsidan som också brukar vara kul. Fredagar och lördagar brukar det dock inte vara så bra fart vilket är lite otippat.

Nikki Beach Mallorca

Circus-tema på Nikki Beach Mallorca

 

ATT BESÖKA

Hotel Son Brull

Det var efter en lunch med Henrietta och Johan i Port Adriano ett par dagar innan vi skulle åka hem, som Henrietta nämnde Hotel Son Brull. Hon hade inte själv varit där, men vi båda blev väldigt nyfikna på stället. Ligger på Norra delen av ön, mellan Port Pollenca och Port Alcudia. Får bli till nästa gång! Den som spar han har 😉

Es Guix

Det här stället verkar vara en av Mallorcas finaste gömmor! Mitt bland bergen på den nordöstra kusten mellan Sollér och Polencia finner du restaurangen Es Guix. Jag och framförallt Jacob har ägnat många somrar på Mallorca utan att hört talas om denna gömda skatt. I restaurangen serveras spansk mat i en drömliknande miljö med källvatten som bildar en naturlig pool precis vid restaurangen. Så passa på att ta med badkläder så du verkligen optimerar hela upplevelsen med lite bad efter maten. Ps, det kommer vara kallt, men rätt skönt att kunna få svalka sig då det är väldigt varmt på Mallorca på somrarna. Hit ska jag absolut åka under mitt nästa besök på Mallorca.

Puro Beach Illetes

Puro har öppnat en ny beach club i Illetes som vi ännu inte hunnit besöka – det är gamla Virtual. Vi har hört både positiva och negativa upplevelser från vänner som besökt cluben nu i sommar. Men får bli ett besök nästa sommar!